Passie is business

Zaken zijn zaken? Daar geloof ik niets van. Als je alleen maar werkt voor het geld, dan lijkt me dat knap saai. En bovendien geen aantrekkelijke belofte aan je klanten; integendeel. Als je alleen maar werkt voor het geld, dan is dat waarschijnlijk ook zichtbaar voor anderen. Mijn credo: Passie Is Business. Dingen die je met passie brengt, verkopen als warme broodjes. Omdat mensen intuïtief voelen dat passie de basis vormt voor alles dat puur, oprecht en authentiek is. Wie met gedrevenheid werkt legt de lat hoger. Passie leidt tot aandacht, zorgvuldigheid, toewijding en daardoor tot de hoogste kwaliteit. Mijn vak is mijn grote passie. En ik werk dan ook het liefst voor opdrachtgevers die hun ding doen met gedrevenheid en ambitie.

(No title)


View Robert Essenstam's profile on LinkedIn

Dance4Life

Workshop Creativiteit

Op dinsdag 9 september trad ik op als moderator van een workshop over creativiteit bij Obsession Live Communicatie. Het was inmiddels de derde Master Class waarmee Obsession een bijdrage wil leveren aan de professionalisering van het vakgebied dat in de volksmond nog met event marketing wordt aangeduid. Voor de mensen van Obsession vormen de Master Classes ook een mooie gelegenheid om in een ongedwongen manier hun contact met klanten, prospects en relaties te verdiepen. Alle deelnemers hadden een achtergrond in marketing en communicatie, maar er waren mensen aanwezig uit uiteenlopende branches en sectoren. Van cosmetica tot bankwezen en design tot de automobielindustrie. Hieronder is een korte impressie te zien. (Met dank aan Henk-Jan Winkeldermaat van punkmedia.nl).

Adverteerdersjury bekroont Cordaid-campagne

Afgelopen donderdag werd de campagne ‘Kleingeld, groot verschil’ die ik met mijn collega’s bij Saatchi & Saatchi maakte voor Cordaid Mensen in Nood bekroond met de Accent-reclameprijs van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. De campagne won in de categorie Non-profit; een categorie waarin we ook werden genomineerd voor het Tropenmuseum.