Sommige ondernemers, managers en marketeers zien marketing in crisistijd vooral als een kostenpost waarin je makkelijk kunt snijden. Begrijpelijk, maar zeer onverstandig. Wie sterker door en uit de crisis wil komen moet zijn marketinginspanningen juist opvoeren. Lees hier hoe dat precies zit: http://www.essenstam.com/?p=412

Dat betekent niet dat marketing tijdens de crisis business as usual is. Integendeel. Met de brainstorm-checklist kun je gestructureerd werken aan oplossingen waarmee je je bedrijf draaiende kunt houden en je kunt voorbereiden op het moment dat de economie weer goed op gang komt.

Creative Commons
De brainstorm-checklist voor marketing tijdens de coronacrisis mag je vrij gebruiken en delen met anderen. Je bent ook vrij om hem te bewerken, onder de voorwaarde dat je jouw versie van de checklist ongelimiteerd deelt met anderen.

Heb je suggesties om de brainstorm-checklist aan te vullen? Deel jouw ideeën in de comments hieronder en dan zal ik ze verwerken in een update.

Reageren